Klasseslager Van Bunder & Partners - Feestbrochure

www.vanbunderdirk.be 7 Soepen Spinaziesoepje met gerookte paling € 5.90 /l Pompoensoepje met grijze garnalen € 5.90 /l Tomaten room soep met kalfs balletjes € 4.50/ l Bospaddestoelen crèmesoep met gerookte eendenborstfilet € 5.90 /l Consommé ( geklaarde bouillon met gerookte eendenfilet ) € 5.90 /l Bisque van kreeft € 9,80 /l Hoofdgerechten ovenklaar Deze gerechten zijn ovenklaar : wij geven mee hoelang en op welke temperatuur de schotel moet opgewarmd worden in de oven. •Kalkoentournedos met gerookt spek bordelaise saus en groentjes € 18,90/pers. •Varkenshaasje met oesterzwammensaus en groentjes € 18,90/pers. •Lamskroontje op Franse wijze met een fijn sausje en groentenwaaier. € 22,90/pers. •Eendenfilet met portosaus en garnituren € 21,90/pers. •Filet van parelhoen met wintergroentjes en zacht wildsausje € 21,90/pers •Filet van jong everzwijn met wintergarnituur en appeltjes met veenbessen € 20,90/pers. •Medaillon van hertekalffilet “ Grand Veneur “ met groentenweelde en appeltjes met veenbessen € 27,90/pers. •Kabeljauwhaasje met fijne groentjes en Chablissausje € 21,90/pers. •Tongrolletjes met kreeftensaus ( 4 st ) € 22,90/pers. Gevulde babykalkoen op twee wijzen € 96,00/st Dient enkel nog opgewarmd te worden. Met 50 kroketten geschikt voor 8 personen Al onze hoofdgerechten zijn voorzien van een groentenassortiment, aardappelkroketten (6/pers), aardappel- puree, gebakken aardappelen of gratin dauphinois naar keuze. Aardappelgarnituur - Aardappelpuree € 2,20/pers. - Verse aardappelkroketten € 0,30/st Specialiteit van het huis - Gratin dauphinois € 2.80/pers. - Gebakken krielaardappeltjes € 2,20/pers. - Groentenpuree € 2,20/pers.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTgwNDc=